Drop Down Menu
 
 

 

 

Beste muziekvrienden, welkom op de Van Medevoort Audio website.

Vanaf de oprichting in maart 1985 zijn wij continue actief geweest met het innoveren en fabriceren van onze Van Medevoort producten. De enige reden om te vernieuwen is uitsluitend om de muzikale kwaliteit nog meer te verbeteren.
Een complete lijn is ontwikkeld van bronnen, versterkers en luidsprekersystemen, maar ook accessoires en natuurlijk kabels voor optimale onderlinge verbinding. Daarmee zijn wij een unieke fabrikant, die een volledig uitgebalanceerde en complete audio set kan leveren in drie verschillende prijsklassen en/of combinaties hiervan. Ondertussen produceren wij nu generatie vijf.

Voor de professionele markt fabriceren wij naast condensator microfoons ook (actieve) luidsprekersystemen, eindversterkers en microfoon voor- en mixversterkers.

Als gewaardeerde gast nodigen wij u hierbij graag uit om de website verder te bezoeken en daar de brochures en reviews te lezen. De vM filosofie en historie staan onder de knop Bedrijf. Zijn er vragen of opmerkingen, laat ons dat dan even weten, graag via het contactformulier.


Wij wensen u veel luisterplezier,
Het Van Medevoort Audio team