Drop Down Menu
 

2017Voor degenen die de show hebben moeten missen, hieronder een aantal sfeer foto’s en video
om een indruk te krijgen van onze demo zaal met de vM audio presentatie van alle modellen.

2017 September Nieuwsbrief
2017 Augustus Nieuwsbrief
2017 Juli Nieuwsbrief
2017
 

Juli XFI 2017, BETER DAN OOIT!
XFI is back! 30 september en 1 oktober 2017 is het weekend voor de alweer 7e editie. Koningshof in Veldhoven is dan de place to be voor audio- en muziekliefhebbers. XFI Premium Audio Show is de nieuwe naam. Met bijbehorend nieuw logo en website. XFI 2017 vernieuwt en verbindt. Met nu al meer dan 60 gevulde luisterruimtes en honderden merken is XFI 2017 alweer groter dan al zijn vorige edities. Steeds meer producenten, importeurs en distributeurs beschouwen XFI als het podium om hun producten te laten zien en horen.
Van Medevoort Audio is ook dit keer weer aanwezig in RUIMTE 21, MEER INFO >

2017 Mei Nieuwsbrief
2017 Februari Van Medevoort Audio heeft de samenwerking met HDHTPC.NL beëindigd.

Van Medevoort Audio heeft na 4 jaar samenwerking met HDHTPC, verantwoordelijk voor uitsluitend de software ondersteuning van de Media Players, besloten hiermee te stoppen.
VMA neemt vanaf nu dit zelf ter hand, waar nodig met behulp van gespecialiseerde adviseurs.

Mede door dit besluit, zijn wij eveneens (voorlopig) gestopt met de export van onze Media Players.
Aan de hardware kant hebben wij wel zeker ons perfect gepresenteerd, zowel Audio, als Video Hi-End kwaliteit en daarnaast extra nog vele exclusieve features.

Er lopen onderhandelingen met bedrijven / partners gespecialiseerd in software solutions voor een eventuele toekomstige samenwerking.
Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

2016 September Nieuwsbrief
2016 Augustus Review Audio Links van de MP470
2016 Juni Nieuwsbrief
2015 Maart Van Medevoort Audio continueert de activiteiten van Audioart en AudioPart.
2013 Augustus  Het Van Medevoort Audio designteam heeft in samenwerking met HDHTPC.NL een topproduct gecreëerd voor alle muziekliefhebbers en Home Theater fans: De vM HDHT PC.
2013 April Distributie Van Medevoort naar AudioPart
2013 Maart eerste review vM AD4.6 boekenplank luidspreker
2013 Januari de eerste hoofddealer is aangesteld: Muziek Thuis
2012 December Nieuwe producten en nieuws over de Van Medevoort Audio Club
2012 Augustus Van Medevoort Audio is per 1 augustus 2012 gestopt met Clofis NL als distributeur in Nederland en België
2011 Augustus  Review vM DA466 -  D/A-converter
2010 April  25 jaar Van Medevoort Audio
2010 Januari  VMAC, de Van Medevoort Audio Club
2009 November  Review MA350 in HVT / Nieuwe Van Medevoort winkel midden in Nederland

11-2014 Review vMA-260 geïntegreerde versterker
Dit keer was het ULTRA HIGH FIDELITY Magazine die de MA-260 kritisch testte. Lees hier het hele artikel (PDF)

 

07-2014
05-2014

Alexandra Massaleva, Piano - Vrijdag 9 mei 2014 - Het Concertgebouw Amsterdam
Alexandra is in 1995 in St. Petersburg geboren en ze startt e haar professionele pianostudie op 5-jarige leeft ijd. Al snel kwam ze in aanraking met Michel Sogny, zijn bijzondere manier van lesgeven en zijn vooruitstrevende pianomethode. Hij leerde haar niet alleen pianospelen en te musiceren maar raadde haar ook aan op muziek geïnspireerde schilderijen te maken om haar fantasie en sensibiliteit extra te ontwikkelen. Haar leerjaren bij Sogny resulteerden al snel in blijken van waardering en ook in talloze prijzen. Zo won ze als jongste kandidate ooit de eerste prijs van de Moscow Young Talents Competiti on, hét meest presti gieuze concours voor aanstormend talent georganiseerd door het Russische Ministerie van Cultuur. Ze was jong, fragiel en gesloten maar blijkbaar een dermate virtuoos en getalenteerd pianist dat ze échte passie los wist te maken bij het publiek! Michel Sogny’s ‘Fondati on SOS Talents’ ondersteunt Alexandra nu al meer dan 10 jaar en met een beurs en in die ti jd heeft ze talloze concerten gegeven, niet alleen in Rusland maar ook in Hongarije, Zwitserland, Frankrijk en Litouwen. Veel van haar concerten zijn live uitgezonden door en ook in Nederland te ontvangen kanaal Mezzo TV en Radio Suisse Romande. Momenteel maakt ze -als 19-jarige - haar studie aan de St. Petersburgse ‘Prodigy School’ af en hierna zal ze haar studie vervolgen.......lees het hele artikel (pdf)

04-2014

Viva Vivaldi!
Beste muziekvrienden, nu het lekkerder weer wordt is het natuurlijk ook weer tijd voor zonnige muziek! En wie schrijft er nu stralendere klanken dan Vivaldi? De volbloed Italiaanse gitariste Costanza Savarese (zie bijlage) soleert op donderdagavond 24 april aanstaande in Het Concertgebouw in drie gitaarconcerten van Vivaldi waarvan er één eigenlijk voor luit is geschreven. Dan speelt het Amsterdam Chamber Orchestra de lichte Antiche Danze ed Arie voor luit die door Respighi zijn omgeschreven voor strijkorkest en om wat drama toe te voegen aan de avond (hier staan Italianen natuurlijk ook om bekend...) zingt de Canadese mezzosopraan Johane Ansell Respighi's 'IlTramonto' (zonsondergang) naar een gedicht van Shelley. Met andere woorden een avondje Bella Italia in het prachtige Concertgebouw; een waar feest voor oog en oor!

Bestel snel kaarten door op dit bericht te reageren of doe dit direct via Het Concertgebouw (klik hier). De kaarten kosten € 60,- inclusief garderobe, programma, drankjes voorafgaand aan het concert en in de pauze en als u via ons bestelt, is - omdat het voor dit seizoen het laatste concert van deze serie in Het Concertgebouw betreft - elk 3e kaartje gratis! Deze actie is niet via Het Concertgebouw te boeken.

Tot slot wil ik even stil staan bij het feit dat wij deze week het 10-jarig jubileum vieren van onze samenwerking met Ad van Medevoort. Van Medevoort (www.vanmedevoort.nl) is een toonaangevend kwaliteitsmerk op het gebied van audioapparatuur voor zowel de professionele als de niet- professionele liefhebber van werkelijk goed geluid en de laatste 10 jaar zijn bijna alle door Codacapo Music Management georganiseerde concerten (ook die van het Amsterdam Symphony en het Amsterdam Chamber Orchestra) door hen - op het hoogst mogelijke niveau - opgenomen. Door onze samenwerking beschikken wij over een fantastisch geluidsarchief en dit is voor ons van onschatbare waarde. Hierbij dank ik Ad van Medevoort voor deze bijzondere en erg leuke samenwerking! Ik zie u graag de 24e! Met vriendelijke groet, Peter Santa

03-2014

Wellicht weet u het al maar het Amerikaans/Chinese muzikale genie Conrad Tao (pianist én componist) komt op woensdag 19 maart aanstaande naar de kleine zaal van Het Concertgebouw voor een eenmalig optreden. Via zijn website www.conradtao.com kunt u aan meer informatie over hem komen, kunt u alvast enkele fragmenten beluisteren en een video van dit - nog zeer jonge - multi-talent bekijken. Conrad speelt die avond het programma van zijn nieuwste CD Voyages (uitgebracht op het label Warner) met een aantal romantische Preludes van Rachmaninov en het fantasievolle stuk Gaspard de la Nuit van Ravel. Ook eigen werk waaronder een avontuurlijk stuk voor piano en iPad weergegeven via een Van Medevoort audio set, de vM MA350 versterker en twee vM BD10.2 luidsprekers.

Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten óf bestel door dit bericht te beantwoorden (€ 5,- servicekosten per gehele bestelling, niet per kaart). Kaarten voor dit concert kosten € 30,- inclusief garderobe, programmaboekje en drankjes voorafgaand aan het concert en in de pauze (waaronder wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer) en Concertgebouwkaarten zijn in Amsterdam ook geldig als openbaarvervoerbewijzen (bus en tram, naar het concert en terug). 

Download: Biografie Conrad Tao (pdf)

03-2014 Review PCM van de vM-HDHTPC geoptimaliseerde PC
Lees hier het hele Alpha Audio review>
12-2013 Review Alpha Audio van de vM-HDHTPC geoptimaliseerde PC

Krachtige, flexibele en moderne muzikakaliteit
Bij Alpha Audio zijn we redelijk fan van de Home Theatre PC. Een computer, geoptimaliseerd voor audio en video. Of bij sommige versies: puur muziek. Deze apparaten zijn bijzonder flexibel en kunnen - mits goed gebouwd - bijzonder muzikaal te werk gaan en haarscherp beeld weergeven. Van Medevoort is een samenwerking aangegaan met HDHTPC en komt met de audiofiele pc. Wij testen hem als eerste in Nederland!

Lees hier het hele Alpha Audio review>
 
12-2013 Nieuwjaarsconcert Naarden 2014 Amsterdam Symphony Orchestra
Peter Santa, dirigent Lisa Jacobs, viool Dana Zemtsov, altviool Ella van Poucke, cello

Programma
Schubert – Symfonie nr. 5 Beethoven – Romance in F voor viool en orkest Mozart – Rondo in C voor viool en orkest Pauze Haydn – Celloconcert in C Paganini – Il Carnevale di Venezia voor altviool en orkest Mozart – Sinfonia Concertante (laatste deel) voor viool, altviool en orkest Strauss – Pizzicato Polka.

Dit is een benefietconcert ten bate van het Dwarslaesiefonds
zie de PDF voor meer info>
11-2013 New Faces - Concertgebouw 2014
De serie New Faces is gericht op het in Het Concertgebouw laten debuteren van fantastische jonge en minder jonge musici die al een uitzonderlijke staat van dienst hebben opgebouwd en een grote internationale carrière tegemoet gaan. De kaartprijzen zijn vriendelijk (bij een abonnement al helemaal) en voor aanvang van de concerten en in de pauzes worden drankjes geschonken (waaronder wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer, eigenaresse/sommelier van De Librije). Ook zijn gebruik van de garderobe en een programmaboekje bij de prijs in begrepen en zijn de kaarten voor en na de concerten te gebruiken als openbaarvervoersbewijzen in Amsterdam (bus en tram).

zie de PDF voor meer info>

08-2013 Concertserie Concertgebouw 2013-2014
Er even helemaal uit? Kom naar dit concert in het prachtige concertgebouw, vergeet alle hectiek die buiten de concertzaal heerst en laat je meevoeren op de mooiste langzame muziek die ooit is gecomponeerd! Deze reis naar rust leidt via de weg van Franse-noten-parfumeurs naar dé fjnschilder van het glooiende Engelse landschap en van het hoogromantiek-zwangere Duitsland tot in het Venetië van Luchino Visconti .
Ga mee en voel je bij thuiskomst als herboren!

zie de PDF voor meer info>

08-2013 Factory visit
Het was weer veel te lang geleden dat Alpha Audio in Maarssen op bezoek is geweest bij Ad van Medevoort. In een jaar kan veel gebeuren. En dat blijkt ook wel als we in gesprek raken over streaming, htpc‘s, cd-loopwerken en dacs! Ad heeft zo zijn eigen filosofie daarover. Een filosofie gebaseerd op goed luisteren en… muziek. Lees hier het hele verslag incl interview.

10-2012 Concertserie Concertgebouw 2012-2013
In het seizoen 2012-2013 heeft het Amsterdam Chamber Orchestra een bijzondere serie van vier concerten in de intieme en sfeervolle kleine zaal van het concertgebouw. Het thema van de serie is ‘gouden solisten’ en hieronder worden musici van wereldfaam verstaan. Deze ‘levende legendes’ hebben door hun rijke levenservaring en decennia van musiceren écht een verhaal te vertellen. en deze bijzondere verhalen willen wij u – ons lieve publiek – niet onthouden!

zie de PDF voor meer info>

08-2012 Van Medevoort Audio is per 1 augustus 2012 gestopt met Clofis NL als distributeur in Nederland en België (Vlaanderen) voor de Van Medevoort audio consumenten producten en diensten. Wijzigingen in het dealernet kunnen hierdoor eveneens gaan plaatsvinden. Voor B2B en professionele producten blijft de distributie ongewijzigd bij Van Medevoort Audio en/of AudioPart. De productlijn is in vier groepen verdeeld. Audio producten en kabels voor consumenten, deze worden eveneens standaard geëxporteerd en krijgen een algemene plaats op de website met brochures, handleidingen en reviews in verschillende talen. Speciale producten en apparatuur voor de professionals complementeren de lijn. In de vier prijslijsten vind u de producten per groep verdeeld. De website is geheel vernieuwd en compatible gemaakt voor alle gangbare browsers. De inhoud is dynamisch, omdat wij continue met product vernieuwingen en verbeteringen actief zijn, maar eveneens door aanpassingen en upgrades vanwege de internationale groei die wij doormaken. Nieuw zijn dan ook maar liefst vijf producten: De vM MA260 geïntegreerde versterker met ingebouwde d/a converter, het vM CT460 cd loopwerk uitgevoerd als toplader, twee d/a converters vM DA466 en vM DA468 en de stereo klasse “A” eindversterker vM PA462. Daarnaast is Van Medevoort Audio al enige jaren product designer en ontwikkelaar voor diverse internationale audio fabrikanten. De meeste informatie staat reeds op onze website.

Wij zijn eveneens te volgen op: Twitter: @vanMedevoort en binnenkort op Facebook

Contact voor producten, dealers, service en modificaties: Van Medevoort Audio, Maarssen, contact@vanmedevoortaudio.nl
Met vriendelijke groet, Van Medevoort Audio
09-2011 Start nieuwe seizoen live jazz door stichting ’t Podium in Maal3 Amstelveen op dinsdag 6 september 2011. Elke dinsdagavond fantastische jazz muzikanten en bands. Net als afgelopen seizoen gaat ART (Van Medevoort Audio Recording Technology) weer een groot aantal sessies registreren. De eerste opname, dinsdag aanstaande, is het de band van Loet van der Lee. Zoals wellicht bekend doen we dat uitsluitend met twee microfoons en de door onszelf ontwikkelde apparatuur. Voor de volledige agenda van september, zie de PDF.
08-2011 Review vM DA466 -  D/A-converter Haute Fidélité (FR)
08-2011 Review vM DA466 -  D/A-converter R&R Reviews
08-2011
04-2010

Hifi Video Test

01-2010 van Medevoort Audio Club najaarsbijeenkomst
De enthousiate Audio Club , de VMAC bezocht de najaarsmeeting in Maarssen. Deze keer stond op het hoofdprogramma het vergelijken van interlinks. Daarnaast kon kennis worden gemaakt met de nieuwste versterkelijn de Q-Series.
Lees hier het hele verslag:
07-2009 Nieuwe Q juweeltjes bij Van Medevoort als eerste succesvol in het buitenland geïntroduceerd
Ik werd verrast door een telefoontje van de fabrikant. Of ik binnenkort tijd had om naar zijn nieuwe versterkerlijn te komen luisteren. Daar had ik uiteraard wel oren naar. Dus snel een afspraak gemaakt om op een avond deze te komen beluisteren.Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het niet helemaal een verrassing was. Ik wist dat van Medevoort al geruime tijd bezig was met het ontwikkelen van een extreme High-End set. Sterker nog, de huidige 400 serie is de betaalbare High-End lijn waarbij al technieken en research uit de Q serie is gebruikt. U leest het goed, de nieuwe lijn wordt voorafgegaan door de letter Q. Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe het kan dat er al technieken voortkomende uit de research van de Q lijn zijn gebruikt? Een goede vraag. Die ik ook stelde. Het blijkt dat de heer Ad van Medevoort al 30 jaar geleden gestart is met de zoektocht naar een ultieme versterkerlijn. Compromisloos. En eindelijk heeft deze lijn dan het daglicht mogen zien.....Lees hier het hele verslag:
07-2009 Reviews
- 6 à Sète ! Een reportage van Laurent Thorin (FR) PDF
- Review van CA460 samen met de PA460 in Haute Fidélité (FR) PDF
06-2009 Review MA350 in HVT.
Dit artikel verscheen in het laatste nummer van HiFi Video Test en is geschreven door redacteur Jaap Veenstra. Hij was dermate enthousiast over de muzikale kwaliteiten, dat de versterker direct in zijn referentieset is opgenomen…
Lees de review
01-2009 In HVT van september 2007 beschreef ik een luisterervaring met de zogenaamde ‘Hard Glass CD’. Het was een idee van Onno Scholtze om zo’n bijzondere CD uit Japan te laten komen waar zijn oud-collega bij Philips Classics in Japan (Nippon Polygram), Suenori Fukui, al enige tijd mee bezig was: het uitbrengen van bijzondere opnames op Hard Glass CD. Voorwaarde voor het uitbrengen op een dergelijk kostbaar medium is dat het echt bijzonder moet zijn, lees, dat het een opname is waar heel veel detail in waar te nemen valt, want anders loont het niet zulke hoge kosten te maken. Op dit moment wordt er voor Onno zo’n Hard Glass-CD gemaakt. Bij Onno thuis, al luisterend naar de opname(s) kwam het idee boven om de HVT-lezer in de gelegenheid te stellen ook naar die opname(s) te luisteren. Het is een gewone CD en bevat opnames die gemaakt zijn in de afgelopen jaren door Onno in samenwerking met Marcel Croese (de technische man achter producten als AH! NjoeTjoeb’s TjoUpsampler, van fabrikant en importeur Durob) en Ad van Medevoort (ontwerper en fabrikant van Van Medevoort). Uit de vele opnames – live in de concertzaal – is een selectie gemaakt waar ik bijzonder van gecharmeerd raakte. Zoveel detail, zoveel ambiance en hoorbare verschillen in de akoestiek, dit moet de HVT-lezer ook kunnen horen op zijn systeem! (Theo Wubbolts) Lees hier het hele verhaal: PDF
10 - 2008 Review DA460 Converter
We zijn verwend met de tegenwoordige cd spelers. High-end spelers zetten een concertzaal bij u thuis neer. Figuurlijk gesproken dan. Dan is een MP3 maar een flauw aftreksel. Ondanks dat de kwaliteit van 128Kbs naar veelal 320Kbs is gegaan. Ook andere formaten worden beter. Maar, het blijft tobben. Kan dit anders, lees beter? Kan bovenstaande DAC - de DA460 van Medevoort - daar verandering in brengen?
Lees hier het hele verhaal: PDF
10 - 2008
10 - 2008 HomeStudio laat in de rubriek “Art of Audio” haar lezers kennis maken met excellerende bedrijven.
Lees hier het interview PDF
10 - 2008 Per 1 oktober 2008 heeft Van Medevoort Audio een nieuwe dealer aangesteld, midden in Nederland, Websjop.com.
Deze online shop voert het gehele vM pakket, elektronica, luidsprekers, kabels en accessoires voor zowel de consument als de professionele gebruiker. De klantgerichte winkel heeft diverse showrooms en demoruimtes welke op afspraak te bezoeken zijn.
Voor de gegevens: www.websjop.com
10 - 2008
Preview voor de hifishow van Haute Fidelite in Parijs op 25 en 26 oktober 2008.
Naar de website
08 - 2008 Review Sony BDP-S500 van Medevoort op Audioforum.be


Sony BDP-S500 van Medevoort: referentie Blu-ray speler?

08 - 2008 Review vM RA4 op Audioforum.be
Trillingsvrij met de vM RA4 Resonance Absorbers
05 - 2008 Review Music Emotion van SONORE & van Medevoort
Eerder verscheen in dit blad een interview met de technici en investeerders achter het nieuwe Nederlandse luidsprekermerk Sonore. Zoals indertijd toegezegd volgt deze maand een test. Ten tijde van de VAD 2007 was het systeem nog niet volledig uitontwikkeld. Dat neemt niet weg dat de presentatie één van de highlights van deze show was. Net zoals de ervaringen met de vorige maand besproken Magico luidsprekers, kan het beluisteren van de Sonore Statement je psychosociale ego-beeld over weergave behoorlijk overhoop halen. Het opvallende is dat de authentieke weergave van de realiteit massaal herkend werd door het publiek op de VAD Show. Lees hier het hele verhaal
05 - 2008 Show verslag van Antwerpen 2008
Beeld & Geluid Antwerpen 2008 is weer teneinde, lees hier het verslag en bekijk de foto's samengesteld door Ronald Schalkwijk.
04 - 2008 NIEUW product van de Van Medevoort Accessoires Series
De nieuwe RA4 resonance absorbers.
03 - 2008 Open huis bij Sonore Soundsystems op zaterdag 29 maart 2008 van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Het referentiesysteem, The Statement, wordt gedemonstreerd met Van Medevoort elektronica, net als tijdens de introductie op de laatste VAD show.
Lees ook dit artikel voor meer info: www.audioforum.be/article-2080.html
Sonore Soundsystems
Veilingweg 42
3034 KB Rotterdam
Tel: +31 (0)10 2400594
03 - 2008 PERSBERICHT CD250 cd player
De Van Medevoort CD250 cd player nieuw in het programma

PERSBERICHT TU250 FM/AM tuner
De Van Medevoort TU250 FM/AM tuner nieuw in het programma.

PERSBERICHT MA250 geïntegreerde stereo versterker
De Van Medevoort MA250 geïntegreerde versterker nieuw in het programma.

03 - 2008
02 - 2008 Verslag Ronald Schalkwijk
In een uitgebreid testverslag van het Jan Allaerts MC1 Boron element wordt gebruik gemaakt van een referentieset die voornamelijk bestaat uit van Medevoort apparatuur en accessoires.
Lees hier het complete verslag.
01 - 2008

Nieuwjaarsreceptie Van Medevoort Audio goed bezocht.
VMAC leden blij verrast met een nieuwe vinding van Van Medevoort Audio!

Woensdag 16 januari waren de leden van de VMAC te gast op de nieuwjaarsreceptie van Van Medevoort Audio, de fabrikant van de mooi klinkende en goed uitziende Van Medevoort high-end audioapparatuur. Het was een gezellig samenzijn waarbij Ad’s echtgenote voor lekkere hapjes had gezorgd. Daarbij konden de liefhebbers die niet met de auto gekomen waren zich tegoed doen aan een lekker wijntje en een goed glas bier. Er werd natuurlijk veel over de gemeenschappelijke hobby gesproken. VMAC voorzitter Harry Beugelink en Ad van Medevoort verwelkomden de leden die wederom in grote getale naar Maarssen waren gekomen. Harry liet de leden weten dat de meeste problemen met de VMAC website waren opgelost.
Lees hier het hele verhaal

01 - 2008

Interview van Music Emotion met SONORE & van Medevoort
Laat het heel duidelijk zijn dat elke luidspreker en elk hifi systeem een compromis is. Een moeizame- en onvolmaakte implementatie van iets dat zich theoretisch perfect voordoet. Dat besef ontstaat als je, zoals ondergetekende, mag spelen met systemen zoals de Genesis 1 en alle mogelijke andere exoten. Soms moet je roepen ‘stop met high end, trek de deur dicht en get a real life’. Maar onlangs werd de discussie gevoerd over welk principe nou het meest ideaal zou zijn voor een grote high end weergever. Vaak kom je dan toch uit op line array’s, vanwege de perfectie van de laagweergave, de relatieve onafhankelijkheid van de kamerakoestiek, het dynamische gedrag, de lage vervorming, de enorme maximale SPL en de relatief eenvoudige architectuur. Sonore bouwt grote line array’s, voorzien van een aantal innovatieve technieken. Als je dan getuige bent van een blikseminslag, met vrijwel één-op-één realisme weergegeven op zo’n systeem, dan wordt het duidelijk dat zulke transducers toch wel verder kunnen dan veel traditionele luidsprekers met drie units. Lees hier het hele verhaal

11 - 2007 SONORE & van Medevoort, een gelukkig huwelijk op de VAD-Show 2007
De VAD Show 2007, gehouden op 20 en 21 oktober in het Koningshof te Veldhoven bracht dit jaar een aantal producten van eigen bodem. Zo zagen we de introductie van een nieuwe luidspreker, de Sonore Statement. De opgestelde versterkerset toonde grote gelijkenis met de door van Medevoort nieuwe versterkerlijn.
Hoe dat precies zit leest u hier
10 - 2007 Afscheid van Quad. Welkom, Van Medevoort! De Quad 77 set heeft na 10 jaar trouwe dienst plaatsgemaakt voor apparatuur die beter past bij de huidige kwaliteit van de luisterruimte en de Lentus Audio luidsprekers. Een zeer audiofiele Van Medevoort CA450 voorversterker en Van Medevoort PHM3 phono voortrap zijn aangeschaft.
Lees meer over het HiFi-systeem van Patrick op Hifi.nl
10 - 2007 De VMAC avond was afgelopen woensdag 10 oktober 2007. Presentatie van de nieuwe vM RDQ, dynamisch line source luidsprekersysteem aangestuurd door de MA460 en PA460 versterkers, de CD350 als loopwerk met de nieuwe DA460 d/a converter.
Foto's van de Van Medevoort Audio Club avond Oktober
09 - 2007 AUTOMAATJES staan 'BIG TIME' in Eindhoven...!
De standbemanning, waaronder de onmiskenbare beurskanonnen Madelon Schipper van WH2A en Johan Teeuwisse van L.C. Lease (foto), was vriendelijk, gastvrij en uitstekend geïnformeerd. Op vier giga plasma's draaiden de presentaties van LC Lease, Auto Lichtstad, WH2A en BELLENMETIP, de gedoodverfde "AUTOMAATJES" respectievelijk Marko Hagen, Rob Langwerden en Ronald Wanders. Een astronomisch grote banner, geniaal ontworpen door Skillz, met de karikaturen van deze heren stak met vlag en wimpel boven al het beursgeweld uit. Op het bordes waren de AUTOMAATJES ook nog eens vertegenwoordigd op het People in Business platform. Een uniek door Lei Willems en Jill Oomen ontwikkeld beurs concept. Vijftien bedrijven presenteerden zich daar feitelijk als één, onder het motto "One for all, All for one...". In een "stiekum" ingericht "eigen hoekje", verstopt achter een "vette" Audi R8, kon onder het genot van een Bavariaatje en een heerlijke palingmousse rustig worden gedelibreerd. Audio virtuoos Ad van Medevoort zorgde met zijn superieure muziek installatie voor een heerlijke glasheldere ambiance. Het succes voor WH2A en BELLENMETIP is dermate overweldigend dat momenteel al de eerste stappen worden ondernomen voor een definitieve vestiging in Eindhoven... de Lichtstad van Nederland...!
08 - 2007

“Wordt het techniek of genieten van muziek?”

Op 8 & 9 september mag u zelf die vraag
beantwoorden, want dan is Van Medevoort Audio weer als
deelnemer aanwezig op HI-FI Belgium 2007.
De nieuwste ontwikkelingen bij Van Medevoort Audio met
de van Medevoort producten worden hier weer
vertoond en ten gehore gebracht.

U kan ons vinden in de AMARENTE ZAAL
En op de website van deze beurs
vind u alle andere beursinformatie.

08 - 2007 PERSBERICHT DA460 Digital Analog Converter
De Van Medevoort DA460 Digital Analog Converter nieuw in het programma.
07 - 2007 NIEUWE producten voor de Van Medevoort Standard Series
Deze vernieuwde lijn bestaat uit de MA250 versterker, CD250 cd speler en TU250 digitale tuner.
05 - 2007 VMAC op uitnodiging bij opname van het Amsterdam Symphony Orchestra
Een uniek laatste concert in het muziekcentrum Vredenburg.

Op deze avond - 1 mei 2007 -werd het concert opgenomen door Van Medevoort Audio onder leiding van de heer Ad van Medevoort. Audiart heeft de voorgaande 2 cd’s van het ASO opgenomen. Een select aantal VMAC leden was hiervan getuige.
04 - 2007 Van Medevoort SA350 sacd + cd + dvd speler
gekozen tot COMPONENT  van de maand April op Audioforum.be
04 - 2007 Bij een review van verschillende Xanadu luidsprekers in Music Emotion wordt gebruik gemaakt van Van Medevoort electronica.
"Verder verdient Ad van Medevoort met zijn verrassend goede producten een groot compliment. Prachtig muzikaal, maar net zo goed ook neutraal met een vloeiendheid en ontbreken van ‘elektronicageluid’ die werkelijk opvallend is. Het huwelijk met de Xanadu luidsprekers is zeker een gelukkige en ik spreek er dan ook mijn hoogste waardering voor uit. Echt mooie dingen hoeven dus zeker niet altijd van ver te komen."
lees hier het complete review >
03 - 2007 Verslag PLUIMGRAAF Geluid Luistershow 2007
Op 24 & 25 maart jongsleden presenteerde Pluimgraaf weer twee luisterrijke dagen in de intieme en gezellige sfeer van het Café Engels in Rotterdam. Een van de deelnemers van deze jaarlijks terugkerende show was Xanadu luidspreker systemen. Om deze luidsprekers zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen werd gebruik gemaakt van Van Medevoort elektronica. 
03 - 2007 PERSBERICHT PA350 Eindversterker
De Van Medevoort PA350 Eindversterker nieuw in het programma.
03 - 2007 PERSBERICHT CA350 Voorversterker
De Van Medevoort MA350 Voorversterker nieuw in het programma.
03 - 2007 PERSBERICHT SA350 sacd + cd + dvd speler
De Van Medevoort sacd + cd + dvd speler  nieuw in het programma.
03 - 2007 PERSBERICHT TU350 digitale tuner FM + DAB
De Van Medevoort TU350 digitale tuner FM + DAB nieuw in het programma.
03 - 2007 Verslag van de laatste Van Medeoort Audio Club avond
03 - 2007 Verslag Van Medevoort Audio op Hifi Antwerp
Roeland Vereecken, hifishows.be
03 - 2007 Recensie SA350 sacd + cd + dvd speler op Audioforum.be
"Zeker nog vermelden dat qua filosofie deze speler eigenlijk een cd/sacd-speler is. Dat merk je, dat hoor je. Als je gewoon cd’s of sacd’s draait heb je absoluut niet het idee dat je naar een combi-speler zit te luisteren. Het is een speler die subliem presteert in stereo. Het dvd-gebeuren zie ik als het verlengde van de speler, het verder bouwen op… De SA350 maakt niet alleen muziek op een audiofiele manier, in meerkanaals speelt hij evenzeer de pannen van het dak, zowel qua beeld als geluid".
Marco Lisi, Audioforum.be
01 - 2007 De website volledig vernieuwd en tevens het product overzicht bijgewerkt.
01 - 2007 PERSBERICHT MA350 Geïntegreerde versterker
De Van Medevoort MA350 Geïntegreerde versterker nieuw in het programma.

01 - 2007

PERSBERICHT CD350 Stereo sacd + cd speler
De Van Medevoort vM CD350 stereo sacd + cd speler nieuw in het programma.
12 - 2006 Nieuwsbrief december 2006 Van Medevoort Audio Club (VMAC)
De club van en voor muziekliefhebbers.
11 - 2006 Verslag Van Medevoort Audio op Hifi Hasselt
Roeland Vereecken, Audioforum.be
10 - 2006 Verslag Van Medevoort Audio op High Fidelity Belgium
Roeland Vereecken, Audioforum.be
08 - 2006 Recensie MA350 Geïntegreerde versterker en CD350 sacd+cd speler op Audioforum.be
"Eindelijk kreeg de audioforumredactie de gelegenheid om in eigen luisterruimten een complete stereoset van van Medevoort aan de tand te voelen en wel met twee primeurs: een splinternieuwe SACD/CD speler en een al even nieuwgeborene klasse A versterker, beide ook in een aantrekkelijk nieuw designkleedje."
Jacques Thys, Audioforum.be
07 - 2006 Recensie MA350 Geïntegreerde versterker en CD350 sacd+cd speler op Hifi.nl
"Het aanzien van de nieuwe Van Medevoort versterkers is zo anders en toch zo herkenbaar dat spreuken als: “de nieuwe kleren van de keizer” en “een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken” mij al snel door het hoofd schieten. Ze dekken wellicht niet de lading; ach dat geeft niet. Voor mij staan twee nieuwe producten uit de Van Medevoort Audio stal die samen met de binnenkort uit te brengen DAB tuner een ommezwaai vormen in uiterlijk terwijl het vertrouwde innerlijk een pure Van Medevoort herbergt, meer verfijnd, nog dieper getuned en fijnzinniger in weergave. Een plezierig paar weken speelde de MA350 met de CD350 mijn huis vol met muziek."
René van Es, Hifi.nl
07 - 2006 MA350 Geïntegreerde versterker
De Van Medevoort MA350 Geïntegreerde versterker nieuw in het programma.
07 - 2006 CD350 Stereo sacd + cd speler
De Van Medevoort vM CD350 stereo sacd + cd speler nieuw in het programma.
04 - 2006 Verslag Van Medevoort Audio op High Fidelity Antwerpen 2006
Roeland Vereecken, Audioforum.be
12 - 2004

Recensie MA240 Geïntegreerde versterker op Hifi.nl
"Ik realiseer mij dat het uitroepen van de Van Medevoort MA240 tot mijn persoonlijke product van het jaar toelichting vereist al is het volkomen terecht. Ik kan het als volgt motiveren: de vM MA240 is in staat zowel goedkope, makkelijke speakers als kostbare systemen die een complexe belasting vormen aan te sturen zonder in de problemen te geraken."
René van Es, Hifi.nl

12 - 2004 Recensie PHM3 Phono Pre-amplifier op HiFi.nl
"De PHM3 verdient een top element, al presteert hij eveneens maximaal met een eenvoudiger type. De grens ligt voor mij in beide gevallen bij het element, niet bij de vM PHM3. Die groeit met u mee."
René van Es, Hifi.nl
12 - 2004 Recensie MA340 en PA230 door HiFi.nl
"Het concept spreekt mij aan, de kwaliteit is hoog, de muzikale eigenschappen op niveau, de service betrouwbaar en de uitval minimaal. Dat samen acht ik een solide basis om met Van Medevoort een muzikaal systeem op te bouwen tegen een verantwoorde prijs"
René van Es, Hifi.nl
10 - 2004 DD5.0 monitor luidspreker
De Van Medevoort DD5.0 monitor luidspreker.
09 - 2004 MA240 main amplifier
De Van Medevoort MA240 main amplifier met UCD klasse "D" techniek.
09 - 2004 Luistersessie MA 240 door Hifi.nl bij Hifi Solutions.
Luistersessie Hifi.nl
06 - 2004 Marantz DV6400vM
Recensie Hifi.nl
06 - 2004 Sony DVP-NS930V
vM Modificatie Sony DVP-NS930V
06 - 2004 Marantz DV6400
vM Modificatie Marantz DV6400