Drop Down Menu
 
 

 

 

XFI Premium Audio Show 2018
Tijdens de afgelopen XFI show 2018 introduceerden en demonstreerden we de volledig nieuw ontwikkelde Van Medevoort Elektrostatische Luidspreker Unit. Deze Line-Source ESL vormt de basis voor de eveneens nieuwe vM ED7.2 en vM REQ luidspreker systemen met dynamisch laag en sub-laag. Zo had de voorgaande EE-unit een lengte van 100cm, deze is 125cm lang met eveneens een effectieve membraan breedte van 50mm, een oppervlak vergroting van maar liefst 25%. De audio transformator en hoogspanning unit zijn vanzelfsprekend geoptimaliseerd voor deze unieke mid-hoog unit.

Eveneens presenteerden we de nieuw in design en features ontwikkelde Phono voorversterker vM PH360. Discreet en symmetrisch opgebouwd met dezelfde klasse A techniek als toegepast en beproefd in de exclusieve microfoon voorversterkers. Analoge Hi-End kwaliteit als belangrijkste feature.

De digitale bron was de vM CT360D. Deze cd speler is ontwikkeld met als basis de vM CT360 cd-loopwerk of transport. Een Hi-Res d/a converter is hiervoor speciaal ontworpen en wordt standaard geplaatst. In combinatie met de diverse vM versterkers uitermate muzikaal beoordeeld.

Natuurlijk was alle demo apparatuur weer aangesloten met de vM Silver Cable, de kabel die wij ook intern in alle vM producten toepassen, voor het beste muzikale eindresultaat.

In onze Pro lijn hebben wij naast de passieve en actieve monitors ook de groot membraan studio microfoon vM C1000 en introduceerden we de microfoon versterkers vM MPA2 en de vM MPA4 met separate voedingsunit vM MPS8.

Muzikale topkwaliteit dankzij ruim 30 jaar ervaring in ontwikkeling, ontwerp, design en productie van ALLE schakels in de audioketen en dit is uniek. Zowel voor opname als voor weergave, dus van microfoons tot en met luidsprekersystemen, inclusief alle elektronica.

Voor meer muzikaal luisterplezier: Van Medevoort Audio