Drop Down Menu
 
 

 

 

Beste muziekvrienden, welkom op de Van Medevoort Audio website.

Met ruim 30 jaar ervaring en succes in de audio branche, hebben wij onze technische en muzikale voorsprong kunnen behouden en onze concurrentiepositie versterkt met een compleet nieuwe update van de Van Medevoort product lijn.

Alle ge´ntegreerde, voor- en eindversterkers, cd spelers, dynamische en elektrostatische luidspreker systemen en Silver Cable programma zijn vernieuwd voor nog meer muzikaal luister plezier. Nieuw in ontwikkeling, design en specificaties zijn de audiofiele vM DA360 en vM DA470 digitaal naar analoog converters, met het hoogst haalbare muzikale niveau in PCM, DoP en DSD (native) audio. De volledig discreet opgebouwde vM PH360 phono voorversterker is de beste audio bron tussen draaitafel en voorversterker voor weergave van vinyl records. Schakelbare ingang impedantie en capaciteit voor een optimale afsluiting van alle top elementen op de markt. Een complete betaalbare audio lijn van bron tot en met luidsprekers, aangesloten met vM Silver Cable voor de meest belangrijke reden: Hi-End audio kwaliteit.

Voor de professionele markt kan de vM DD5.2 luidspreker uitgevoerd worden met onze eindversterker modules om actieve luidsprekers te creŰren, primair als studio monitor, maar eveneens voor Hi-End stereo en meer kanaals audio systemen. Naast de vM C1000 condensator microfoon, introduceerden wij ook de nieuwe microfoon versterkers vM MPA2 en vM MPA4.

Reeds vele jaren maakt vM Audio Recording Technology (ART) live muziek opnames van muzikanten, bands en orkesten in Hi-Res PCM en DSD, om te gebruiken als referentie en demo materiaal. Hiermee testen, ontwerpen, verbeteren en/of behouden we de gerenommeerde excellente muzikale top kwaliteit van onze
vM producten.

We wensen u veel luisterplezier,
Het Van Medevoort Audio team.